Din foretrukne entreprenør i Nordjylland

Du har vist brug for en entreprenør i Nordjylland. Det er ikke tilfældigt, at du er kommet ind på vores hjemmeside. Aabybro/Brovst Murerforretning tilbyder nemlig alle de entreprenørydelser, du kunne tænke dig. Vi er nemlig et meget alsidigt entreprenørfirma, der tilbyder en bred vifte af serviceydelser til både erhvervs- og privatkunder. Vi betjener vores kunder i Aalborg, Aabybro, Fjerritslev, Pandrup, Løgstør, Blokhus og mange andre steder. Det er faktisk sådan, at vores kundekreds strækker sig over hele Nordjylland.

Aabybro/Brovst Murerforretning består af dygtige og engagerede medarbejdere. Men du skal lige vide, at selvom vi tilbyder entreprenørydelser af høj kvalitet, så er vores priser alligevel rimelige.

Vi bryster os af at reagere hurtigt, når du som kunde henvender dig til os, fordi du har en opgave, der skal løses. Vi er meget fleksible og lægger mange kræfter i at prioritere dig og dine opgaver. Som entreprenør i Nordjylland udfører vi alle former for flise- og klinkearbejde. Det omfatter også terrazzo, mosaik, vægfliser, klinker på trapper samt industrigulve.

En entreprenør i Nordjylland med murerfaget i fokus

Murerfaget er et meget gammelt håndværk. Vi arbejder altid med respekt for fagets anerkendte håndværkstraditioner. Men vi holder os naturligvis ajour med hensyn til nye og velafprøvede metoder og materialer. Vi står gerne for støbning af fundamenter, gulve og terrændæk.

Vores ydelser inkluderer også opmuring/grundmuring, pudsning, vandskuring, filtsning, sætningsskader samt isoleringsarbejde. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring. Derfor kan vi garantere, at det arbejde, vi udfører for dig, bliver udført uden fejl eller mangler. Som entreprenør i Nordjylland hjælper vi dig i forbindelse med sokkelreparation, fugearbejde og reparation af tag. Som du kan se, er vi et meget alsidigt entreprenørfirma. Du kan altid finde hos os den serviceydelse, du har brug for. Vi venter på dit opkald.

Kontakt Aabybro/Brovst Murerforretning i dag på tlf.:+45 21 74 71 84 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: mail@aabybromurer.dk

DIN MURERFORRETNING

Firmaet Aabybro/Brovst Murerforretning ledes af murermester Allan Thomsen, der har mange års erfaring som murer og fra byggebranchen. Vi har de nødvendige autorisationer, der kræves til udførelse opgaver inden for vores arbejdsfelt. Uanset om det drejer sig om nybyggeri, ombygning, tilbygning samt udbedringer. Vi håndterer også forsikringsskader i tæt samarbejde med dit forsikringsselskab.

Vi anbefaler vore kunder at kontakte os tidligst muligt i processen, når byggeplaner tager form. En god og gennemtænkt plan for et byggeri baseret på mange års erfaringer er ofte nøglen til godt byggeri, der overholder budgettet og tidsplanen for byggeriet. Vi ser frem til at høre om din næste bygge opgave.

VI GÅR ALDRIG PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

VI KLARER ALLE OPGAVER - STORE SOM SMÅ

DIN TILFREDSHED ER VORES TILFREDSHED

    FÅ ET UFORPLIGENDE TILBUD