Klinke og flisearbejde

I moderne byggerier, hvor gulvvarme ofte er den primære opvarmning af huse, er smukt og gedigent flise-/klinkearbejde blevet endnu mere betydningsfuldt. Helhedsindtrykket af en bolig understreges markant, når den er udført med gennemtænkt og veludført flise-/klinkearbejde. Herudover er det en daglig fornøjelse, når faldet mod gulvafløb og klinkernes overflade gør både rengøring og vedligeholdelse overkommelig. Aabybro/Brovst Murerforretning udfører blandt andet:

  • Flise/klinke gulvbelægninger
  • Mosaik og vægfliser
  • Badeværelser
  • Klinker på trapper
  • Udvendige belægninger

Alle dele af murerfaget skal naturligvis gennemføres med høj kvalitet og omhu, men særligt flise-/klinkearbejdet stiller høje krav til erfaring og evnen til at planlægge arbejdet fra start til slut – allerede inden arbejdet påbegyndes.

NYE FLISER I KØKKEN, BAD ELLER BRYGGERS

Når vi snakker fliser eller klinker i dit køkken, badeværelse og bryggers, er det vigtigt at vælge de rigtige fliser i forhold størrelse, slidstyrke, farve, fuger med mere. Derved kan man opnå et resultat man kan glæde sig over i mange år frem.

Som fagmænd på området hjælper vi dig med at indsnævre udvalget af klinke- eller flisetyper, således at dit valg af fliser bliver endnu lettere.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak

DIN MURERFORRETNING

Firmaet Aabybro/Brovst Murerforretning ledes af murermester Allan Thomsen, der har mange års erfaring som murer og fra byggebranchen. Vi har de nødvendige autorisationer, der kræves til udførelse opgaver inden for vores arbejdsfelt. Uanset om det drejer sig om nybyggeri, ombygning, tilbygning samt udbedringer. Vi håndterer også forsikringsskader i tæt samarbejde med dit forsikringsselskab.

Vi anbefaler vore kunder at kontakte os tidligst muligt i processen, når byggeplaner tager form. En god og gennemtænkt plan for et byggeri baseret på mange års erfaringer er ofte nøglen til godt byggeri, der overholder budgettet og tidsplanen for byggeriet. Vi ser frem til at høre om din næste bygge opgave.

VI GÅR ALDRIG PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

VI KLARER ALLE OPGAVER - STORE SOM SMÅ

DIN TILFREDSHED ER VORES TILFREDSHED

    FÅ ET UFORPLIGENDE TILBUD