Fugerne i dit murværk er vigtige at holde i god stand. Vejr og vind slider gennem årene på dit murværk, derfor bør fugerne løbende tjekkes og vedligeholdes for manglende fuger, revner og sætningsskader. Alt dette for at undgå fugt indtrængen og dermed forhindre større skader på murværket.

Er du træt at at kigge på de gamle mursten og ønsker du et nyt look til dit hus – Kan en vandskuring være løsningen for dig. Farven er valgfri. Med den rette løsning får du et holdbart resultat.

Ældre huse med ingen eller dårlig isolering kan med fordel energioptimeres med en udvendig isolering. Isoleringen er også med at skabe et bedre indeklima samt ikke mindst besparelse på varmeregningen. Vi giver gerne råd og vejledning, så den optimale løsning kan undersøges og overvejes.

Med vores facaderenovering kan vi give din ejendom:

  • En flottere fremtoning
  • En markant forbedret isoleringsevne
  • Forbedret indemiljø
  • Besparelse på varmeregningen

Hvis du har en ældre ejendom, der har facader der trænger til at blive vedligeholdt, så kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne

DIN MURERFORRETNING

Firmaet Aabybro/Brovst Murerforretning ledes af murermester Allan Thomsen, der har mange års erfaring som murer og fra byggebranchen. Vi har de nødvendige autorisationer, der kræves til udførelse opgaver inden for vores arbejdsfelt. Uanset om det drejer sig om nybyggeri, ombygning, tilbygning samt udbedringer. Vi håndterer også forsikringsskader i tæt samarbejde med dit forsikringsselskab.

Vi anbefaler vore kunder at kontakte os tidligst muligt i processen, når byggeplaner tager form. En god og gennemtænkt plan for et byggeri baseret på mange års erfaringer er ofte nøglen til godt byggeri, der overholder budgettet og tidsplanen for byggeriet. Vi ser frem til at høre om din næste bygge opgave.

VI GÅR ALDRIG PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

VI KLARER ALLE OPGAVER - STORE SOM SMÅ

DIN TILFREDSHED ER VORES TILFREDSHED

    FÅ ET UFORPLIGENDE TILBUD