Skal det gamle badeværelse renoveres eller skal der laves et helt nyt – Der er flere forskellige autoriserede arbejdsopgaver i forbindelse med renovering af dit badeværelse, der kræver professionel præcision og viden. F.eks. elinstallationer, sanitetsarbejde, murerarbejde og måske endda opsætning af nye lofter.

Med mange års erfaring har vi hos Aabybro/Brovst Murerforretning stor erfaring med renovering af badeværelser og står klar til at hjælpe dig med alle de opgaver, der måtte opstå i den forbindelse.

Vores kunder oplever ofte med fordel at vi kommer ind i projektet allerede i idefasen. Det giver ofte anledning til nytænkning for vores kunder og dermed bedre løsninger for dem.

Hvad enten du har brug for hjælp til enkelte opgaver som opsætning af fliser, elinstallationer eller deslige eller der er tale om en totalløsning, hvor vi varetager alle opgaver i hele processen, kan du forvente en troværdig og faglig korrekt tilgang.

Vi hjælper dig gerne med følgende opgaver:

  • Indretning af badeværelset
  • Valg af fliser – størrelse og fave
  • Afløbs installationer
  • Støbning af gulv
  • VVS arbejde
  • EL arbejde
  • Tømrerarbejde
  • Malerarbejde

 

 

DIN MURERFORRETNING

Firmaet Aabybro/Brovst Murerforretning ledes af murermester Allan Thomsen, der har mange års erfaring som murer og fra byggebranchen. Vi har de nødvendige autorisationer, der kræves til udførelse opgaver inden for vores arbejdsfelt. Uanset om det drejer sig om nybyggeri, ombygning, tilbygning samt udbedringer. Vi håndterer også forsikringsskader i tæt samarbejde med dit forsikringsselskab.

Vi anbefaler vore kunder at kontakte os tidligst muligt i processen, når byggeplaner tager form. En god og gennemtænkt plan for et byggeri baseret på mange års erfaringer er ofte nøglen til godt byggeri, der overholder budgettet og tidsplanen for byggeriet. Vi ser frem til at høre om din næste bygge opgave.

VI GÅR ALDRIG PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

VI KLARER ALLE OPGAVER - STORE SOM SMÅ

DIN TILFREDSHED ER VORES TILFREDSHED

    FÅ ET UFORPLIGENDE TILBUD