NYBYGGERI, OMBYGNING OG TILBYGNING

Nybyggeri

Skal du bygge nyt hus? Er det for mange ofte en af de største beslutninger i livet, derfor kræver god rådgivning og deraf at de rigtige beslutninger træffes. Hos Aabybro/Brovst Murerforretning har var gennem årene hjulpet mange tilfredse kunder i hus.

Vi bistår alle husets facetter fra der skal graves ud, støbes fundament, mures op, lægges tag og installeres både el, VVS, malerarbejde, tømrerarbejde med mere.

Det er nemlig kun sådan, du får et fejlfrit resultat, der først og fremmest ser godt ud, men som – måske vigtigst af alt også holder i mange år ud i fremtiden.

 

 

Ombygning og tilbygning

Er de eksisterende rammer blev for små? Kan en ombygning eller tilbygning måske være løsningen for netop dig.

Ved en ombygning ændrer vi huset indvendigt, men beholder de eksisterende rammer. Det kan være vægge, der flyttes eller nedrives, så et rum bliver større og mere funktionel for netop din dig.

Er der behov for tilbygning, er der flere faktorer, der skal tage højde for. Er der plads på grunden? Hvad er behovet? Hvilke materialer skal vælges? med flere. Vi rådgiver og støtter jer i valget af materialerne og gennemførelse af projektet, så ombygningen/tilbygningen virker sammenhængende i forhold til resten af huset.

DIN MURERFORRETNING

Firmaet Aabybro/Brovst Murerforretning ledes af murermester Allan Thomsen, der har mange års erfaring som murer og fra byggebranchen. Vi har de nødvendige autorisationer, der kræves til udførelse opgaver inden for vores arbejdsfelt. Uanset om det drejer sig om nybyggeri, ombygning, tilbygning samt udbedringer. Vi håndterer også forsikringsskader i tæt samarbejde med dit forsikringsselskab.

Vi anbefaler vore kunder at kontakte os tidligst muligt i processen, når byggeplaner tager form. En god og gennemtænkt plan for et byggeri baseret på mange års erfaringer er ofte nøglen til godt byggeri, der overholder budgettet og tidsplanen for byggeriet. Vi ser frem til at høre om din næste bygge opgave.

VI GÅR ALDRIG PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

VI KLARER ALLE OPGAVER - STORE SOM SMÅ

DIN TILFREDSHED ER VORES TILFREDSHED

    FÅ ET UFORPLIGENDE TILBUD