Entreprenørarbejde

Mange byggeopgaver indledes med forskellige former for entreprenørarbejde, og derfor tilbyder Aabybro Murerforretning alle almindeligt kendte dele af dette arbejde. Herunder tilbyder vi udførelse af:

  • Jordarbejde
  • Beton- og støbearbejde
  • Kloakarbejde
  • Byggeplads oprydning
  • Belægningsopgaver

 

Vi udfører naturligvis altid arbejdet i overensstemmelse med den overordnede plan, så arbejdets enkelte områder ikke besværliggør øvrige underentrepriser. Overholdelse af tidsplaner er nemlig afhængig af god og relevant panlægning, sammen med tæt dialog mellem de enkelte funktioner på byggepladsen.

DIN MURERFORRETNING

Firmaet Aabybro/Brovst Murerforretning ledes af murermester Allan Thomsen, der har mange års erfaring som murer og fra byggebranchen. Vi har de nødvendige autorisationer, der kræves til udførelse opgaver inden for vores arbejdsfelt. Uanset om det drejer sig om nybyggeri, ombygning, tilbygning samt udbedringer. Vi håndterer også forsikringsskader i tæt samarbejde med dit forsikringsselskab.

Vi anbefaler vore kunder at kontakte os tidligst muligt i processen, når byggeplaner tager form. En god og gennemtænkt plan for et byggeri baseret på mange års erfaringer er ofte nøglen til godt byggeri, der overholder budgettet og tidsplanen for byggeriet. Vi ser frem til at høre om din næste bygge opgave.

VI GÅR ALDRIG PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

VI KLARER ALLE OPGAVER - STORE SOM SMÅ

DIN TILFREDSHED ER VORES TILFREDSHED

    FÅ ET UFORPLIGENDE TILBUD