UDKRASNING OG OMFUGNING AF MURVÆRK

TRÆNGER DIN FACADE TIL EN OMFUGNING?

Er du i tvivl om, du bør omfuge facaden på din ejendom, er en visuel gennemgang af murværket nødvendigt.

Er der tegn på at du bør udfræse gamle fuger:

  • Der enten mangler fuger mellem nogle af murstenene,
  • Der er huller i fugerne.
  • Fugerne smuldrer og falder fra hinanden på dele af murværket

Er du ikke sikker på, i hvor stort et omfang du bør få foretaget en omfugning, så vil vi naturligvis gerne hjælpe dig med professionel rådgivning og vejledning, før vi går i gang med et større projekt.

OMFUGNING GIVER NYT LIV TIL DIN FACADE

Facaden er husets billede ud af til. En facade med slidte, misfarvede og skadede fuger giver et dårligt indtryk af huset.

Gamle fuger får både huset til at se ældre ud, og det er ikke sundt for murværket. Samtidig forringer det også værdien af huset.

Ofte kan ejendommens tilstandsrapport forberedes med en omfugning yderligere kan det give en bedre energimærkning, da det er med til at forbedre isoleringen.

Både helhedsindtrykket og kvaliteten på huset vil blive væsentlig bedre, og det vil betyde større brugsglæde.

DIN MURERFORRETNING

Firmaet Aabybro/Brovst Murerforretning ledes af murermester Allan Thomsen, der har mange års erfaring som murer og fra byggebranchen. Vi har de nødvendige autorisationer, der kræves til udførelse opgaver inden for vores arbejdsfelt. Uanset om det drejer sig om nybyggeri, ombygning, tilbygning samt udbedringer. Vi håndterer også forsikringsskader i tæt samarbejde med dit forsikringsselskab.

Vi anbefaler vore kunder at kontakte os tidligst muligt i processen, når byggeplaner tager form. En god og gennemtænkt plan for et byggeri baseret på mange års erfaringer er ofte nøglen til godt byggeri, der overholder budgettet og tidsplanen for byggeriet. Vi ser frem til at høre om din næste bygge opgave.

VI GÅR ALDRIG PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

VI KLARER ALLE OPGAVER - STORE SOM SMÅ

DIN TILFREDSHED ER VORES TILFREDSHED

    FÅ ET UFORPLIGENDE TILBUD