Renovering af badeværelse

En grundig renovering af badeværelse er det, der for tiden optager dig. Du synes ikke længere, at dit badeværelse er tidssvarende. Eller måske er der tegn på vandskader. Du har måske gået og troet, at skaderne kunne udbedres med et overfladisk indgreb, men nu er du blevet klogere. En total renovering af badeværelse er det der skal til. Aabybro/Brovst Murerforretning er det byggefirma, der kan sørge for, at dit projekt med hensyn til renoveringen af dit badeværelse bliver en succes.

Vi bebrejder ikke de folk, der mener, at de selv kan stå for at renovere deres badeværelse. Men vi anbefaler, at man skaffer sig professionel hjælp, når man ønsker sig en renovering af badeværelse uden fejl eller mangler. Det skyldes, at der stilles særligt høje krav til kvaliteten af de materialer, man skal anvende, når badeværelset skal renoveres.

Derudover er der tale om en opgave, der kræver, at arbejdet bliver udført korrekt. Badeværelset udsættes dagligt for både vand og fugt. Af den grund er det enorm vigtigt, at man benytter sig af et byggefirma, der forstår, hvad der står på spil. Aabybro/Brovst Murerforretning er et firma i Nordjylland, som har den faglige ekspertise, som badeværelsesrenovering og flisearbejde kræver..

Renovering af badeværelse, der ikke koster en formue

Når det drejer sig om badeværelsesrenovering, så er det vigtigt, at man gør sig klar, hvad ens ønsker og behov er. Har du til formål blot at modernisere det eksisterende badeværelse? Ønsker du at renovere rummet mere grundlæggende ved at udskifte de gamle fliser og sanitet? Eller har du tænkt dig at bygge et nyt, ekstra badeværelse et andet sted i boligen? Der er selvfølgelig mange overvejelser, der går forud for en renovering af badeværelse.

Hos Aabybro/Brovst Murerforretning kan vi rådgive dig, så du træffer dine beslutninger ud fra et oplyst grundlag. Det er dog ikke ensbetydende med, at vi tager over. Nej. For os er det en hjertesag, at du som kunde føler dig hørt og forstået. Det er faktisk noget, vi lægger mange kræfter i. For når du har en god mavefornemmelse under hele processen, så er det en succeshistorie for os.

Kontakt Aabybro/Brovst Murerforretning i dag på tlf.:+45 21 74 71 84 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: mail@aabybromurer.dk

DIN MURERFORRETNING

Firmaet Aabybro/Brovst Murerforretning ledes af murermester Allan Thomsen, der har mange års erfaring som murer og fra byggebranchen. Vi har de nødvendige autorisationer, der kræves til udførelse opgaver inden for vores arbejdsfelt. Uanset om det drejer sig om nybyggeri, ombygning, tilbygning samt udbedringer. Vi håndterer også forsikringsskader i tæt samarbejde med dit forsikringsselskab.

Vi anbefaler vore kunder at kontakte os tidligst muligt i processen, når byggeplaner tager form. En god og gennemtænkt plan for et byggeri baseret på mange års erfaringer er ofte nøglen til godt byggeri, der overholder budgettet og tidsplanen for byggeriet. Vi ser frem til at høre om din næste bygge opgave.

VI GÅR ALDRIG PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

VI KLARER ALLE OPGAVER - STORE SOM SMÅ

DIN TILFREDSHED ER VORES TILFREDSHED

    FÅ ET UFORPLIGENDE TILBUD