Omfugning af murværk

Omfugning af murværk – Sidste år kiggede du måske murværket efter i sømmene. Du lagde mærke til, at fugerne desværre har slået sprækker og på anden vis er blevet brudt ned. Indledende revner og små huller har ikke de store konsekvenser for murværket. Men når tidens tand sætter sine spor i murværket, så kan det være nødvendigt med en omfugning af murværket.

På den måde udbedrer man skaderne og forebygger yderligere nedbrydning. Hos Aabybro/Brovst Murerforretning har vi i tidens løb hjulpet hundredvis af kunder med omfugning af murværk.

Murværket er ellers en meget stærk konstruktion, der kan modstå store kræfter. Men man må konstatere, at selv de stærkeste konstruktioner har på et eller andet tidspunkt brug for vedligeholdelse. En omfugning af murværket er nogle gange, hvad der skal til for at sikre, at huset ikke tager skade af vind og vejr. Regnvand vil med tiden finde vej igennem fugernes revner.

Hvis vandet får lov at kondensere inden for murværket, så kan det føre til nogle forfærdelige fugtskader. En grundig omfugning af murværket kan være det, der forebygger en sådan udvikling.

Omfugning af murværk – En god løsning til en skarp pris

En grundig omfugning af huset indebærer en fuldstændig udkradsning af fugerne. Når man har fjernet de gamle fuger, så er det tid til at udvælge den mørtel, man skal anvende. Det er nemlig ikke alle slags fugemørtel, der passer til alle slags mursten. Hvis mørtlen er en blanding, der er stærkere end murstenene, så kan det fører til, at stenene simpelthen springer, knækker eller smuldrer. Det er nogle af de ting, vi tager højde for, når vi løser en omfugning for dig.

Når du vælger os til at stå for omfugningen af dit hus, så kan du regne med, at vores murere vil udføre et godt stykke arbejde. Du kan være sikker på, at dit murværk nok skal modstå vind og vejr, efter at vi har fuget det igen. Vi er en murerforretning, der forstår at udføre vores opgaver med faglighed og til en konkurrencedygtig pris. Du skal bare ringe til os.

Kontakt Aabybro/Brovst Murerforretning i dag på tlf.:+45 21 74 71 84 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: mail@aabybromurer.dk

DIN MURERFORRETNING

Firmaet Aabybro/Brovst Murerforretning ledes af murermester Allan Thomsen, der har mange års erfaring som murer og fra byggebranchen. Vi har de nødvendige autorisationer, der kræves til udførelse opgaver inden for vores arbejdsfelt. Uanset om det drejer sig om nybyggeri, ombygning, tilbygning samt udbedringer. Vi håndterer også forsikringsskader i tæt samarbejde med dit forsikringsselskab.

Vi anbefaler vore kunder at kontakte os tidligst muligt i processen, når byggeplaner tager form. En god og gennemtænkt plan for et byggeri baseret på mange års erfaringer er ofte nøglen til godt byggeri, der overholder budgettet og tidsplanen for byggeriet. Vi ser frem til at høre om din næste bygge opgave.

VI GÅR ALDRIG PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

VI KLARER ALLE OPGAVER - STORE SOM SMÅ

DIN TILFREDSHED ER VORES TILFREDSHED

    FÅ ET UFORPLIGENDE TILBUD