Omfangsdræn – Hold huset og soklen tør

Omfangsdræn – Du frygter måske, at de store mængder regn, der er faldet, med tiden kan undergrave husets fundament. Eller måske står du den uheldige situation, at du i længere tid har kæmpet mod fugt, som efterhånden er begyndt at trænge ind i fundamentet. Det kan meget vel være, at du nu kan se, at fugten har sat sine spor nede i kælderen. Og nu haster det med, at der bliver taget hånd om problemet.

Du vil nemlig ikke risikere, at det vokser sig større. Hos Aabybro/Brovst Murerforretning forstår vi dine bekymringer. Derfor anbefaler vi, at vi i fællesskab gør noget for at forebygge yderligere skader. Løsningen kunne eventuelt være, at vi anlægger et omfangsdræn omkring huset. Det svarer nogenlunde til, at vi anlægger en nedgravet tagrende, der løber langs fundamentet og husets ydermure. Formålet med et omfangsdræn er at lede regnvandet væk fra huset. På den måde undgår man, at huset får fugt- eller vandskader.

Hos Aabybro/Brovst Murerforretning forstår vi, at etableringen af et omfangsdræn rundt om dit hus er et stort indgreb. Derfor er det ikke noget, vi påbegynder uden at have undersøgt din grund. Vi kommer ud til dig og vurderer omfanget af skaderne samt årsagerne til de fugtproblemer, du oplever. På den måde sikrer vi os, at anlæggelsen af et omfangsdræn er den rette løsning for dig og dit hus. Vi er en autoriseret kloakmester, der er kendt i hele Nordjylland for at udføre kloakarbejde af højeste kvalitet.

Stands opfugtning med et omfangsdræn

Som du godt ved, så kan fugt i fundamentet og soklen give alvorlige skader på dit hus. Desværre kan du også risikere, at der kommer råd og svamp inde i din bolig. Det kan i værste fald føre til, at der udvikler sig et dårligt indeklima hjemme hos dig.

Noget tilsvarende kan ske med din kælder. Våde ydervægge kan blive så fugtige, at kælderen stort set bliver ubrugelig. Men du behøver ikke at fortvivle. Det kan vi hjælpe dig med. Vi kan både forebygge og udbedre sådan nogle fugt- eller vandskader.

Du kan være sikker på, at vi nok skal finde den løsning, der bedst passer til dit hjem

Kontakt Aabybro/Brovst Murerforretning i dag på tlf.:+45 21 74 71 84 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: mail@aabybromurer.dk

DIN MURERFORRETNING

Firmaet Aabybro/Brovst Murerforretning ledes af murermester Allan Thomsen, der har mange års erfaring som murer og fra byggebranchen. Vi har de nødvendige autorisationer, der kræves til udførelse opgaver inden for vores arbejdsfelt. Uanset om det drejer sig om nybyggeri, ombygning, tilbygning samt udbedringer. Vi håndterer også forsikringsskader i tæt samarbejde med dit forsikringsselskab.

Vi anbefaler vore kunder at kontakte os tidligst muligt i processen, når byggeplaner tager form. En god og gennemtænkt plan for et byggeri baseret på mange års erfaringer er ofte nøglen til godt byggeri, der overholder budgettet og tidsplanen for byggeriet. Vi ser frem til at høre om din næste bygge opgave.

VI GÅR ALDRIG PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

VI KLARER ALLE OPGAVER - STORE SOM SMÅ

DIN TILFREDSHED ER VORES TILFREDSHED

    FÅ ET UFORPLIGENDE TILBUD