Facaderenovering i Aalborg og resten af Nordjylland

Facaderenovering Aalborg og resten af Nordjylland – Du har i de sidste par år overvejet, hvad der skal til for, at husets facade bliver pænere. Hvis du bor i et parcelhus fra 1960’erne eller 1970’erne, så er det sandsynligt, at murstenene er slidte. De står bare og smuldrer. Det er tydeligt, at tidens tand har sat sine spor. Måske er murværket meget hullet. Du er nået til den konklusion, at situationen kræver et drastisk indgreb.

Du tror ikke på, at facademaling eller omfugning kan afhjælpe problemerne. Der er altså behov for, at man tager nogle andre midler i brug. Du har sikkert allerede kigget på de forskellige valgmuligheder på markedet. Nu er du overbevist om, at en facaderenovering er den løsning, der bedst passer til dit hus. Hos Aabybro/Brovst Murerforretning kan vi udføre den facaderenovering, du netop har tænkt dig.

Hvis situationen er den, vi har beskrevet, så er det på høje tid, at du handler. Vi kan komme ud til dig og vurdere, hvordan det egentligt står til. Du har nok set tegn på, at det haster med at renovere facaden. Der skal snart ske noget, ellers risikerer du, at problemet vokser sig større. Aabybro/Brovst Murerforretning tilbyder en bred vifte af løsninger, der kan udbedre skaderne og forebygge yderlige slitage.

Aabybro/Brovst Murerforretning udfører facaderenovering af højeste kvalitet

Vi ved selvfølgelig ikke, hvad for noget facaderenovering, du synes, er den rigtige til dit hus. Man kan vælge forskellige metoder, når man skal foretage en facaderenovering. Der findes en løsning, der hedder vandskuring eller vandpuds. Der er tale om en speciel type overfladebehandling af dit murværk. Vi anvender finkornet mørtel til at dække facaden med. Bagefter bearbejder vi det ved hjælp af værktøj og vand. Det er en løsning, der kan forvandle dit hus til et nyt, moderne og velholdt hus.

En anden mulighed er netpudsning. Der er tale om en form for pudsning, hvor man anvender puds og mørtel, som bliver armeret med fibernet. Det er en af de mest komplekse løsninger, men den giver et af de bedste resultater, fordi den ydre del af murværket er bundet og sikret med et armeringsnet.

Kontakt Aabybro/Brovst Murerforretning i dag på tlf.:+45 21 74 71 84 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: mail@aabybromurer.dk

DIN MURERFORRETNING

Firmaet Aabybro/Brovst Murerforretning ledes af murermester Allan Thomsen, der har mange års erfaring som murer og fra byggebranchen. Vi har de nødvendige autorisationer, der kræves til udførelse opgaver inden for vores arbejdsfelt. Uanset om det drejer sig om nybyggeri, ombygning, tilbygning samt udbedringer. Vi håndterer også forsikringsskader i tæt samarbejde med dit forsikringsselskab.

Vi anbefaler vore kunder at kontakte os tidligst muligt i processen, når byggeplaner tager form. En god og gennemtænkt plan for et byggeri baseret på mange års erfaringer er ofte nøglen til godt byggeri, der overholder budgettet og tidsplanen for byggeriet. Vi ser frem til at høre om din næste bygge opgave.

VI GÅR ALDRIG PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

VI KLARER ALLE OPGAVER - STORE SOM SMÅ

DIN TILFREDSHED ER VORES TILFREDSHED

    FÅ ET UFORPLIGENDE TILBUD