Vi er eksperter i betonarbejde

Måske står du i den heldige situation, at du snart skal have lavet betonarbejde. Det er noget, der længe har været på tegnebrættet. Men nu er tiden inde til at føre dine drømme ud i livet. Du har for længst undersøgt, hvad der skal til for, at byggeriet kan lykkes. Hos Aabybro/Brovst Murerforretning kan vi være nøglen til at opfylde din drøm, hvis du vælger vores serviceydelser.

Vi er en murerforretning med kompetente medarbejdere, hvor der er styr på tingene. Du ved fx, at husets fundament har afgørende betydning, fordi det skal kunne bære vægten af både huset og taget. Men det skal også sørge for, at fugt fra jorden ikke kan trænge op i husets inder- eller ydervægge. Man kan ikke understrege nok den afgørende rolle, som et solidt fundament og nogle massive sokler spiller. Men det stiller store krav til både byggeriet og dertilhørende betonarbejde. Det er oplagt, at høj kvalitet er noget, man hele tiden skal hold øje med. Og det gør vi.

Aabybro/Brovst Murerforretning tilbyder betonarbejde og støbning af fundament til skarpe priser. Vi har både ekspertise og erfaring, som sikrer, at det betonarbejde, vi udfører for dig, lever op til alle gældende byggeregler. Du kan være sikker på, at vi ved lige præcis, hvad der skal til for, at dit projekt bliver en kæmpe succes. Vi er meget grundige, når det gælder udførelsen af godt betonarbejde eller støbning af dit fundament. Det at opfylde dine forventninger har stor betydning for os. Vores kunders behov er vores ét og alt.

Betonarbejde af højeste kvalitet

Det kan altid svare sig, at du bestiller en geoteknisk undersøgelse, inden vi påbegynder arbejdet med at støbe dit fundament. Det giver god mening. På den måde finder vi ud af de forhold, der gør sig gældende på din grund. Det påvirker selvfølgelig, hvordan fundamentet bliver støbt.

Det har også meget at sige med hensyn til valget af materialer, blandingsforhold og de metoder, vi skal anvende, så vi opnår de bedst tænkelige resultater. I tidens løb har vi udført hundredvis af støbningsopgaver.

Det vil altså sige, at vi har skullet klare de mest vanskelige forhold. Det er din garanti for, at kvaliteten er helt i top, når du vælger Aabybro/Brovst Murerforretning.

Kontakt Aabybro/Brovst Murerforretning i dag på tlf.:+45 21 74 71 84 og få et uforpligtende tilbud. Du må også gerne skrive til os på mail: mail@aabybromurer.dk

DIN MURERFORRETNING

Firmaet Aabybro/Brovst Murerforretning ledes af murermester Allan Thomsen, der har mange års erfaring som murer og fra byggebranchen. Vi har de nødvendige autorisationer, der kræves til udførelse opgaver inden for vores arbejdsfelt. Uanset om det drejer sig om nybyggeri, ombygning, tilbygning samt udbedringer. Vi håndterer også forsikringsskader i tæt samarbejde med dit forsikringsselskab.

Vi anbefaler vore kunder at kontakte os tidligst muligt i processen, når byggeplaner tager form. En god og gennemtænkt plan for et byggeri baseret på mange års erfaringer er ofte nøglen til godt byggeri, der overholder budgettet og tidsplanen for byggeriet. Vi ser frem til at høre om din næste bygge opgave.

VI GÅR ALDRIG PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

VI KLARER ALLE OPGAVER - STORE SOM SMÅ

DIN TILFREDSHED ER VORES TILFREDSHED

    FÅ ET UFORPLIGENDE TILBUD