Både i forhold til nybyggerier, omforandringer eller reparationer kan Aabybro/Brovst Murerforretning tilbyde udførelse af betonarbejde. Vi har både ekspertise og erfaringer, som sikrer, at arbejdet lever op til alle gældende normer og krav. Således udfører vi:

  • Sokler og fundamenter
  • Støbning af gulve og dæk
  • Understøbning og udbedring af kældre
  • Armering og forskalning
  • Ramper og trapper
  • Slebet/poleret beton til gulve og terrasser

Vi udfører naturligvis altid arbejdet i overensstemmelse med den overordnede plan, så arbejdets enkelte områder ikke besværliggør øvrige underentrepriser. Er der behov for udgravning, bortskaffelse af jord, opbygning af sandpuder med mere – klarer vi også dette.

Overholdelse af tidsplaner er nemlig afhængig af god og relevant planlægning, sammen med tæt dialog mellem de enkelte funktioner på byggepladsen.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om dit næste projekt.

DIN MURERFORRETNING

Firmaet Aabybro/Brovst Murerforretning ledes af murermester Allan Thomsen, der har mange års erfaring som murer og fra byggebranchen. Vi har de nødvendige autorisationer, der kræves til udførelse opgaver inden for vores arbejdsfelt. Uanset om det drejer sig om nybyggeri, ombygning, tilbygning samt udbedringer. Vi håndterer også forsikringsskader i tæt samarbejde med dit forsikringsselskab.

Vi anbefaler vore kunder at kontakte os tidligst muligt i processen, når byggeplaner tager form. En god og gennemtænkt plan for et byggeri baseret på mange års erfaringer er ofte nøglen til godt byggeri, der overholder budgettet og tidsplanen for byggeriet. Vi ser frem til at høre om din næste bygge opgave.

VI GÅR ALDRIG PÅ KOMPROMIS MED KVALITETEN

VI KLARER ALLE OPGAVER - STORE SOM SMÅ

DIN TILFREDSHED ER VORES TILFREDSHED

    FÅ ET UFORPLIGENDE TILBUD